You are currently viewing AVANTAJELE CONSUMULUI  CĂRNII DE VITĂ ANGUS

AVANTAJELE CONSUMULUI  CĂRNII DE VITĂ ANGUS

AVANTAJELE CONSUMULUI  CĂRNII DE VITĂ ANGUS

Suntem onorati sa folosim in conceperea burgerilor nostrii carnea de vita karpaten Premium Angus tocmai pentru a ne ridica la standardele inalte ale pietei si pentru a  pune la dispozitia clientilor nostrii calitatea superioara a carnii de vita black angus.

Iată câteva date statistice care arată care sunt motivele pentru care vă puteți bucura de gustul excelent al cărnii de vită Premium Angus și puteți obține beneficii consumând această carne roșie sănătoasă.

Există cu adevărat avantaje în a mânca carne de vită?

Da, multe! Carnea de vită este recomandată de experți din domeniul sănătății deoarece este o proteină puternic nutritivă care conține toți aminoacizii esențiali necesari organismului. Dietele bogate în proteine ​​pot reduce foamea, pot îmbunătăți eficacitatea exercițiului fizic și pot juca un rol esențial în sănătatea oaselor.

De ce este importantă proteina? Proteina din carnea de vită vă ajută să vă mențineți un metabolism sănătos, dar carnea de vită nu este utilă numai pentru menținerea unui corp sănătos, studiile sugerează că proteina din carnea de vită poate ajuta la prevenirea multor boli cronice, cum ar fi diabetul de tip 2 și osteoporoza.

 Este deosebit de important ca în alimentația copiilor și a vârstnicilor sa fie introduse​​ suficiente proteine. Copiii au nevoie de proteine ​​de calitate înaltă, fierul și zincul din carnea de vită sunt importante pentru dezvoltarea creierului, precum și a musculaturii corpului. Adulții mai în vârstă beneficiază de proteinele din carnea de vită pentru a preveni pierderea masei musculare și a rezistenței în timp ce înaintează în vârstă.

 Carnea de vită este cea mai bună multivitamină a naturii: Nu numai că gustul de vită este foarte bun, ci este una dintre cele mai bune metode de a vă alimenta corpul. Carnea de vită este un factor major care contribuie la un corp sănătos, furnizând pe lângă zinc și vitamina B12, vitamina B6, fier și niacină un pachet de nutrienți complex. Consumul de carne de vită este o modalitate excelentă de a profita la maxim de calorii. Servirea carnii de vită contribuie cu mai puțin de 10% din calorii într-o dietă de 2.000 de calorii. În același timp, furnizează mai mult de 10% din valoarea zilnică de substanțe nutritive necesare corpului uman.

Sursa – premiumangus.ro

Lasă un răspuns