You are currently viewing Chifla Artizanala

Chifla Artizanala

Chifla Artizanala

La stația de făină folosim cuvântul „artizan” pentru a rezuma cât de multă atenție acordăm produselor noastre; procesele lungi, tradiționale pe care le folosim și modul în care monitorizăm îndeaproape fiecare bucată de chifla lucrata manual, ca și părinții protectori, pentru a ne asigura că iese excelent.

Pe scurt, este o chifla foarte bine crescută. Acestea sunt de obicei utilizate pentru a indica îngrijire, expertiză și calitatea ingredientelor, dar în prezent nu există restricții oficiale privind cine poate folosi acești termeni; așa că merită întotdeauna să aflați povestea din spatele etichetei. Jamie Oliver

S-ar putea să nu știți …
Chifla de artizan este de fapt mai ușor de digerat, deoarece enzimele au avut timp să înceapă să rupă glutenul în făină în timp ce fermentează. Și puteți să vă bucurați de timp – de regulă, cu cât este mai lung procesul de producție, cu atât mai mult va fi perioada de valabilitate.

Abilitatea și cunoștințele sunt parte integrantă a producerii de chifla artizanală.

Lasă un răspuns